Сециализирана изложба - Български Шнауцер Клуб Nero Absoluth Zorvan Bon Jovi von Shamad & Silver Rainbow Grimgerda Клубна среща

Gently Born Schemsiu


Име / Name:


Gently Born Schemsiu

PK No. PK 25947/14
Порода / Breed: Ризеншнауцер / Giant Schnauzer
Цвят / Color: черен / black
Пол / Sex: женски / female
Дата на раждане /
Date of birth:
08.10.2013
Родители / Parents:

Don Perignon de Villa Ossigi

Gently Born Hope For the Best

Титли и оценки /
Show score:
VP, Best Puppy, 
RBIS Puppy - ClubShow'14
8xExcellent, 4xJCAC, 
4xJBOB,
BG JCh, Grand JCh,
8xCAC, 5xCACIB, 
6xBOB, BOG3,
BIS2 -ClubShow'15
BOS,Cl.Win.ClubShow'16
BOB,Cl.Win.ClubShow'18
BIS2 -ClubShow'18
CH BG, Grand CH BG,
BALKAN CH
Bschk Club Champion
Изследвания /
Health results:
 HD-A, PRA, LL,C - normal 2016
Character test - Excellent - 2016
Собственик / Owner: Антоанета Петрова

Аз съм Amra  и съм московчанка. За България пътувах със самолета в салона с другите пасажери, дори ми разрешиха да щъкам из пътеката  и си поиграх с едно малко руско момче - беше голяма забава.
Мама (Gently Born HOPE FOR THE BEST) е много известна, направо звезда – шампион  на Русия, Чехия, Полша, Румъния и вицешампион на Европа 2013г. -  как ще я стигна!? Веднага след изложбата в Женева  ме зачева.
Татко (DON PERIGNON de Villa Ossidi) е доведен от Испания. Той е голям  и силен с много твърда черна козина, същински тореадор.
Amra Ahet Bertha (в нашия род си падаме по дългите имена) е от долината на река Нил.
Amra  е най-древното царство в Египет,
Ahet  е светлина на египетски, а
Bertha  е моя посестрима и предишната стопанка  на нашия  дом, починала преди да се родя.
Gently Born  Schemsiu  е официалното ми име:
Gently Born  е моя древен род от Москва, а
Schemsiu  е корабокрушенец от Египет, понастоящем доплувал до София.
Тони(моята под-опечна) преди да ме вземе от Москва е учила египетски за един спектакъл и после е изиграла ролята на Schemsiu  в спектакъла „Египетска приказка на сърцето“ и от там е тази част от официалното ми име.
Моята Тони и  Анна Власова (влaдетелката на рода  Gently Born в Москва) редовно си говорят по скайп и обсъждат  растежа и характера ми.  И аз си говоря (по скайп) с моите братчета и сестричета . Те за жалост  останаха в Русия и едно не мога да разбера  - защо  като ги виждам и чувам, не мога и  да ги подуша и намачкам!?
Аз,  благодарение на Тони имам много приятели  -  режисьори, актьори и студенти и не само. Качвала съм се на театралната сцена неведнъж и всеки път искам роля , но засега удрям на камък.  В очакване съм  да ме открие и киното. Имам и няколко професионални фото сесии .
Много обичам да се разхождам и тичам в парка.  Бях на почивка в  Родопите и там за първи път в живота си се запознах с  кокошки, петли, коне и козички.  В първият миг реших, че козичките са ми братовчеди .
Много е горещо лятото в тази пуста София,  в Москва е далеч  по–хладно и затова аз редовно си се охлаждам в столичните фонтани и с нетърпение чакам първата среща с морето.
Живея в голяма и просторна къща (още не съм я  разучила цялата) с много прозорци. И на всеки прозорец имам приятели от съседните дворове. Докато ги обиколя всичките  приятели и обсъдим кварталните новини , то станало време за разходка.
В стряхата под нашата спалня живеят семейство гълъби, които ни събуждат всяка сутрин с любовните си  трели, а през деня танцуват по стъклените капандури на покрива. Ах, как искам да ги стигна - казват, че Берта се е качвала на покрива. И това ще стане някой ден, само да порасна.
Аз си падам малко хулиганка и обичам да правя пакости и затова често посещаваме Ветеринарната клиника „Добро хрумване“. Всички доктори са  мили и грижовни, но доктор Кирилов ми е любимец – голям, строг и често суров към мен. Него го слушам  защото иглите ….
Ходя и на училище в „Послушен“  - уча бързо и имам високи оценки, но тия неща дето ни ги преподават …..  малко са скучни .
Бях и на първата си изложба. Преди изложбата тичахме с едни батковци -  грамадни, силни и донякъде страшни. После се качих на ринга сам самичка. Изумих се  колко е голям и празен и реших да поседна, докато се ориентирам…
Това е(засега).
Ваша Амра
 


 

CACIB София - 15 и 16 Ноември 2014 г.

2xExcellent, 2xJCAC, 2xJBOB, 2xBOB

 
 

 

 

Friday the 7th. Custom text here - Joomla Site Templates