Сециализирана изложба - Български Шнауцер Клуб Nero Absoluth Zorvan Bon Jovi von Shamad & Silver Rainbow Grimgerda Клубна среща

Euripide de BrissardИме / Name:

Euripide de Brissard

PK No. PK  23598/13
Порода / Breed: Ризеншнауцер / Giant Schnauzer
Цвят / Color: черен / black
Пол / Sex: мъжки / male
Дата на раждане /
Date of birth:
15.04.2013
Родители / Parents:

Appollo Vom Schloss Ehrenberg

Forever Magic De Brissard

Титли и оценки /
Show score:

2 x VP, 2 x Puppy BOB,
Excellent, RCAC - Club Show'15,
4xCAC, 3xCACIB, 3xBOB,
BOG, BOG2, BOG3,

CH BG

Изследвания /
Health results:
 Character test'16 - Excellent
Собственик / Owner: Веселин Драганов

Роден съм на 15 април 2013 г. в Букурещ, Румъния
Говори се, че съм издънка на благороднически род. Имало и писмени сведения за това, но още не съм овладял добре четенето и не мога да потвърдя от първа ръка.
От рода РИЗЕНШНАУЦЕР съм и на герба ми пише EURIPIDE DE BRISSARD.
За тате знам че е Граф фон Аполо де Шлезенберг и живее в Германия.
Мама, която е влашка принцеса - Forever Magic de Brissard - каза, че татко й завъртял главата, след което хукнал по кучки. Тя, обидена се прибрала в страната на Дракула с първия самолет и с още няколко като мене в корема.
На 6 септември 2013 г. си взех сбогом с тримата братоци и сестрата и заедно с домашния ми любимец Весо, подпалихме гумите към София.
Тук си прекарвам чудесно! Имам си резиденция на 2 етажа, собствен парк на 2 декара, както и цяла истинска планина в задния двор.
За информация на интересуващите се ще кажа, че кръстник не ми е маймуната от вида Резус и нямам нищо общо с "резус фактор". Говорим за тракийския вожд РезОс, който е участвал в Троянската война, бил е най-храбрия от всички, имал най-красивите доспехи, колесница, коне и жени (ако не вярвате, четете Херодот), поради което мръсното копеле, скитник и пройдоха Одисей взел, че го убил и му свил описаните по-горе играчки. Разбира се това станало след като моя кръстник заспал край огъня поради безконтролен прием на неразредено тасоско вино и пълната липса на каквото и да е мезе. Ако носеше малко повече на пиене и до днес никой нямаше да е чувал нищо за някакъв си Одисей, ама на.Както и да е, от тук нататък е мой ред - само един път да навърша 18 месеца и гледайте какво ще става.
До сега съм минавал само един път по червения килим, като за дефилето получих две награди под формата на някакви грамоти (ноември 2013 г). Несериозна работа - вкараха ме  в някаква група „пъпи” ли беше, кво ли беше и си ги мерихме (брадите) с разни невръстни малчугани. Май ги натръшках до един!
Тъкмо бях подредил нещата за юни 2014 да се видя с колегите от моя род и домашният ми любимец нещо се омота с работа та вместо дефиле в София се търкалях по пясъка на варненските плажове до 20 юни.
ТУК можете да видите снимки от някои кастинги в които съм участвал до този момент.
За сега токлова,
Аз казах!
Резос

Великолепен дебют - CACIB Sofia 15-17.01.2016:
15,01,2016 г - CAC, CACIB, BOB, BOG
16,01,2016 г - CAC, CACIB, BOB, BOG2
17,01,2016 г - CAC, CACIB, BOB, BOG3, CH BG.

Ризеншнауцер Euripide de Prissard Ризеншнауцер Euripide de Prissard Ризеншнауцер Euripide de Prissard

 

Friday the 7th. Custom text here - Joomla Site Templates